Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szereplők

2010.06.15

Jenes Balázs - Aradi Balázs
,,.jpg
Jenes Balázs 16 éves fiú,
 akit nem sokkal születése után örökbe adtak. Örökbefogadó szülei szeretik, 
de a saját elképzelésük szerint akarták felnevelni, ahelyett, hogy hagyták volna kifejlődni egyéniségét. Kivették az iskolából, és otthon tanították. 
Egyetlen szórakozása a focizás volt. Ahogy nőtt, Balázs egyre inkább magára talált, és lázadni kezdett szigorú, vallásos szülei ellen. A végén elszökött otthonról. Balázs gyors észjárású, okos fiú, akinek hatalmas az igazságérzete, és nem viseli el a manipulációt. Bár körmeszakadtáig védi, és kiáll amellett amiben hisz, de ez rendszerint bajt is hoz a fejére.


Csillogó sorelválasztók

 

Fekete Szabolcs - Bozsek Márk
,,,.jpg
Szabolcs húsz éves vidéki srác. Orsolya unokaöccse, aki a Novák családban éli mindennapjait. 
Az új környezet számos meglepetéssel szolgál számára. Mivel Szabi őszinte, becsületes, felelősségtudó fiú, így távol áll tőle a manipuláció és az intrika. Bár első látásra laza, magabiztos fiúnak tűnik meglehetősen sérülékeny, és sokszor makacssága sem segíti, hogy jól oldja meg a helyzeteket.

Csillogó sorelválasztók

Berényi Miklós - Szőke Zoltán
,,,,.jpg
A nagyobb korkülönbség ellenére ő jobban hasonlít Zoltánra, mint bátyja, András. 
Kettőjük közül valójában csak Miklós ereiben csörgedezik olyan vér, amely hordozza Zoltán tulajdonságait: elbűvölő és kiszámíthatatlan, szívós és kitartó, sármos és hidegfejű. Miklós nem mindig játszik nyílt lapokkal, de a kártyát zseniálisan keveri, nemcsak a céget virágoztatja fel, hanem a magánéletben is (általában) mindenki úgy táncol, ahogyan ő fütyül. Nem veti meg a nőket, emiatt persze akad konfliktusa bőven, mégis ő a legboldogabb, amikor kimondja (kétszer is) a boldogító igent gyerekkori pajtása, dr. Balogh Nóra oldalán. Hát még amikor közös gyermekük, Timi megszületik! Csakhogy a nehezen megtalált családi boldogság nagyon ingatag alapokon nyugszik: Miklósnak alapvetően kellene megváltoznia, szakítani kéne régi önmagával.

 Csillogó sorelválasztók

Berényi Claudia - Ábrahám Edit
,,,,,.jpg
Claudia szívós nő. 
Elvesztette férjét és fiát, párszor vagyona nagy részét is, de ő mindig talpra állt. Harcos és könyörtelen. Amit el akar érni, azért a végsőkig küzd. Többnyire Miklós ellen, aki mindig megpróbál borsot törni az orra alá. De Claudia nem hagyja magát, és fondorlatokkal igyekszik Miklós fölé kerekedni. Claudia családot szeretne. Fél a magánytól, és örül, hogy unokahúga, Zsófi, vele marad, amikor a Szentmihályi család visszaköltözik Olaszországba. Szeretne egy kisbabát, de álma, hogy szüljön, nem válik valóra. Úgy dönt, hogy megkeresi a lányát, akit fiatalon szült, de tiltott kapcsolatból, ezért szülés után elvették tőle. Boldogsága nem is lehetne nagyobb, amikor megtalálja Júliát. De Claudia számára a boldogság nem tarthat sokáig. Határozott, ellentmondást nem tűrő természete állandó konfliktusokhoz vezet.

Csillogó sorelválasztók

 

Berényi András - R. Kárpáti Péter
,,,,,,.jpg
A középső Berényi fiú a lelkiismeretesség híve. Hűséges, tisztességes, sportszerű. Talán ezért nem hajlandó éveken át a Berényi család közös vállalkozásában dolgozni. Berzenkedik a sötét, vagy annak tűnő ügyletektől. Ám amikor érdekei végképp megkövetelik, beszáll az üzletbe. Mivel tehetséges építész, van helye a csapatban. Konfliktusai öccsével azonban nem teszik lehetővé a hosszú távú, nyugodt együttműködést. Nehezen tűri a kritikát és a váratlan helyzeteket, könnyen felfortyan, de (ha nem is olyan könnyen) hajlandó a kompromisszumokra.Jó és gondoskodó szülő, nemcsak saját (két házasságból és egy házasságon kívüli kapcsolatból származó) gyermekeit neveli nagy szeretettel, hanem felesége, Zsuzsa félrelépéséből született fiát, Bandit is. Miután huszonegynéhány év kiegyensúlyozottnak tűnő házasság után felesége elhagyja, nehezen talál újra magára, de egy idő után felébred benne a remény, hogy lesz még olyan nő, aki boldoggá tudja tenni.

Csillogó sorelválasztók

Berényi Attila - Domokos László
,,,,,,,.jpg
Nem fogad el kritikát senkitől, és megköveteli magának a kellő tiszteletetJóképű fiatalember. Rendszeresen jár konditerembe és kocogni, és ez meg is látszik rajta. Hibátlan ízléssel öltözködik. Gond nélkül hódít a nők körében. Pénzügyi tanácsadó. Karrierje nagyon sikeres. Van egy elegáns háza Budapest egyik legjobb kerületében, és egy luxusautója. Jó megjelenéséhez és kiváló öltözködéséhez természetes kedvesség társul, amellyel szinte bárkit sikerül megnyernie. Udvarias, barátságos és jó humora van. Viszont nem fogad el kritikát senkitől, és megköveteli magának a kellő tiszteletet.

Csillogó sorelválasztók

 

Dr. Balogh Nóra - Varga Izabella

,,,,,,,,.jpgNóra hányattatott gyerekkorában megtanulta, hogy az életben csakis kemény elhatározással és szívós munkával érhet el bármit is. Ügyvéd lett, szakterülete az üzleti jog, de időnként (általában baráti kérésre) kirándulást tesz más terültekre is. Szereti a tiszta ügyeket. Ragyogó intellektusa miatt nehéz átverni, ez leginkább csak örök szerelmének, Miklósnak szokott sikerülni, s neki is csak ideig-óráig.Nóra leghőbb vágya volt, hogy anya lehessen, de egy gyerekkori abortusz miatt sokáig abban a hitben élt, hogy nem tudna egy gyereket kihordani. Aztán megtörtént a csoda, és mégis egy gyönyörű kislányt szült. Amióta gyermekéért is felelős, még nehezebben viseli, ha szerettei zavaros ügyekbe keverednek. Nóra képes rá, hogy az esze irányítsa a döntéseit, még akkor is, ha ez szögesen ellentmond a szív parancsainak.

Csillogó sorelválasztók

Novák László - Tihanyi-Tóth Csaba
,,,,,,,,,.jpg
A melák, csupaszív, mindenkinek-segítek Laci élete olyan, mint a hullámvasút. Ha jól mennek a dolgai, nagyvonalú, igazi barát; ha rosszul, elviselhetetlen, életunt, temeti magát. A nőket szereti, mindig is szerette, különösen váltogatni, de Orsolya mellett végre révbe ért. Ha konfliktusaik vannak, azokat mindig sikerül kezelni, mert Orsolya ügyesen tudja irányítani Lacit, aki elég mamlasz ahhoz, hogy hagyja magát. Régebben voltak stiklijei, de mostanra benőtt a feje lágya, és megpróbál a tisztesség útján járni. Ami persze nem mindig sikerül neki. Minden jó tulajdonsága közül, Laciban az a legjobb, hogy igazi haver, az a fajta, akivel szívesen ülsz le sörözni, vagy meccset nézni, mert laza, és ennek hála, társaságában fesztelenül érzed magad.

Csillogó sorelválasztók

 

Szentmihályi Zsófia - Kiss Ramóna
,,,,,,,,,,.jpg
Zsófi betölti a teret.Zsófit nem lehet nem észrevenni. Temperamentumos, szenvedélyes, vidám, jókedvet sugárzó személyiség. De Claudia szerint kezelhetetlen. Szépen rajzol, de nem jól választ pasikat. Legalábbis nem Claudia ízlésének megfelelően.De Zsófi nem tehet erről. Ő csak keresgél, hátha egyszer megtalálja azt a pasit, aki igazán hozzávaló. Akihez passzol az aurája. Nem tehet róla, hogy Claudia ezt lázadásnak veszi.

Csillogó sorelválasztók

 

Kertész Vilmos - Várkonyi András
,,,,,,,,,,,,.jpg
Vili bácsi a fociból, egykori hivatásából „kiöregedett”, és úgy gondolja, hogy lényeges dolgok már nem történhetnek vele.Szereti, ha családja körül rendben van minden, ám a legritkább esetben fordul elő, hogy ő maga intéz el valamit. A világ lustája. A sörnek képtelen ellenállni, cserébe viszont nap, mint nap végighallgatja felesége, Magdika véget nem érő csacsogását. Azt viszont nehezen viseli, hogy kedves felesége minden pillanatát ellenőrzi, számon tartja, s folyton a munkával gyötri. Noha négy gyermeke is van: Mónika, Géza, Bálint és Ildikó, sorsuk alakulásával nem különösebben foglalkozik. Vili bácsi jó kedélyű ember, aki azt sem bánja, ha a háta mögött megmosolyogják, vagy ha saját viccein csak maga nevet.

 

Csillogó sorelválasztók

 

Kertész Géza - Németh Kristóf
,,,,,,,,,,,,,.jpg
Kisportolt, magas, kemény fickó, az autók és motorok szerelmese.Szereti a dolgokat a könnyebbik oldaláról megfogni, de mivel nincs elég sütnivalója, nem árt, ha valaki finoman irányítja. Az öklével viszont igen jól bánik, ritkán állnak le vele vitatkozni. Időnként összetűzésbe kerül a törvénnyel. Két évet húzott le a sitten, részben egy olyan bűnért (emberölés), amit nem ő követett el. A börtönből kiszabadulva újabb és újabb stikliken töri a fejé: belekeveredik pénzhamisításba, emberrablásba és lopásba. Szereti szüleit és rokonait, hajlandó értük veszélyeknek is kitenni magát. A lányok mindig is imádták. Fergeteges dumájával képes bármilyen típusú nő fejét elcsavarni. Múltja ismeretében nehéz róla elképzelni, de újabban családalapításon és egy tisztes polgári foglalkozáson jár az esze.

Csillogó sorelválasztók

 

Nádor Kinga - Balogh Edina
,,,,,,,,,,,,,,.jpg
Kingát kalandvágya sokszor készteti meggondolatlanságra: egy fiatalon „elkövetett” házasság keseríti sokáig az életét. Korán elköltözött otthonról, nem tanult tovább, ezért pincérlányként helyezkedik el. Eleinte gyakran váltogatta munkahelyét, majd kikötött a Rózsa kávéházban. Főnöke nagyon megbecsüli, mert jól tud bánni az emberekkel. Kedves, melegszívű teremtés. Szereti a társaságot, és ritkán hagyja ki a jó bulikat. Gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy egy ártatlannak induló hazugságból vagy túlzottan őszinte megjegyzésből nehezen tud kikeveredni, s egyre nagyobb zűrbe sodorja saját magát. Nagyon fontos neki, hogy szeressék, és nemcsak szívszerelme, Géza, hanem barátai, rokonai, lakótársai szeretetéért is hajlandó küzdeni. Szívesen egyengeti mások sorsát, de azt is elfogadja, ha neki akarnak segíteni

Csillogó sorelválasztókIllés Júlia - Mérai Katalin
,,,,,,,,,,,,,,,.jpg
Júliát Pásztor Iván és azóta elhunyt felesége fogadta örökbe, miután szülőanyja, Berényi Claudia, lemondott róla.Mivel stabil, de szerény anyagi lehetőségekkel rendelkező családban nőtt fel, Júlia a szakközépiskola után nem tanult tovább, titkárnő lett. Őszinte, romantikus nő, aki hisz benne, hogy az érzelmek fontosabbak az életben, mint a gazdagság. Fiatalon vonzotta a rockzene és a kaland, belezúgott egy sikertelen ámde jóképű macsó rockzenészbe, akihez feleségül ment. Alex rossz zenész és pocsék apuka volt, két gyerek után továbbállt, és Júlia egyedül maradt a nehezen kezelhető Vandával és a még nehezebben kezelhető Péterrel. Péter bentlakásos iskolába ment, Júlia pedig monoton élte egyhangú életét Vandával, amikor megjelent Claudia, és felforgatta nyugodt napjaikat.

Csillogó sorelválasztók

 

Illés Vanda - Kardos Eszter
,,,,,,,,,,,,,,,,,.jpg
Illés Vanda csinos, vonzó tinilány. Illés Júliának, Claudia régen elveszített lányának a gyermeke. Imádja az apját, titkos vágya, hogy egy szép napon, szülei újra összejönnek. Vanda tipikus tinédzser: szeszélyes, sokszor unatkozik, és azt hiszi, hogy mindent tud. Az iskolát utálja, mert ott nem történik semmi érdekes, és általában alig várja a délutánt, amikor elmehet nagyapjához vagy tévézhet. Bűbájos tud lenni, ha akar, jó humora van. Kedves és nagylelkű azokkal, akiket szeret, de ösztönösen gyanakvó azokkal, akiket nem ismer. Eleinte Claudiával is ellenséges, de később megkedveli, és rájönnek, hogy számos közös vonás rejtezik bennük.

Csillogó sorelválasztók

 

Illés Péter - Barna Zsombor
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.jpg
Péter 15 éves iskolás fiú, Illés Júlia és Illés Alex fia, Illés Vanda és Illés Máté testvére. Ránézésre kedves, könnyed fiú, aki mindig kész a nevetésre és imád megtréfálni másokat. A szüleitől jó külsőt örökölt, amit az öltözködésével is igyekszik kiemelni. Bevállalós, kedves fiú, kísérletező kedvvel. Meg tudja nevettetni az embereket, és senki nem tud sokáig haragudni rá. Abban a tévhitben él, hogy mindig van második lehetőség. Mestere a menekülésnek; semmit nem vesz komolyan. Hamar megunja az eseménytelen hétköznapokat, és mindig új izgalmakat keres. Érdeklődési köre nagyon széles, tudása azonban felszínes. Könnyen kerül bajba, és szinte vonzza a balhét.

Csillogó sorelválasztók

Berényi Bandi - Bereczki Gergő
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.jpg
Bandi boldog családban cseperedett, kiegyensúlyozott kisfiú lett. Csintalan, kicsit eleven, örökké mosolyogó, aranyos kissrác. Az élete vidáman telik egészen addig, amíg édesanyja, Zsuzsa, életében fel nem bukkant János, aki miatt felbomlik a család. Bandit megviseli a szakítás. Kiváltképp, mivel meg kell hoznia egy nehéz döntést – hogy kinél maradjon: Andrásnál, aki szeretve nevelte, noha jól tudta, hogy Bandi nem a vér szerinti gyermeke; vagy Zsuzsánál, aki az édesanyja, akit nagyon szeret, de aki elárulta őket. A válás után Bandi élete gyökeresen megváltozik. Szerencsére András figyel rá, hogy sok időt töltsön fiával, ezért Bandi hálás, és mindennapjaiba újra beköltözik a jókedv.

Csillogó sorelválasztók

Bartha Zsolt - Rékasi Károly

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.jpgVidéki, munkásosztálybeli szülők gyermeke, de nyomot akar hagyni a világban. Sikeres ember, jó ruhákban, drága autóval jár, kapcsolatai az egész országra kiterjednek. A vendéglátóiparban dolgozik, munkája viszont jobbára csak álca: Zsolt egyre gyarapodó vagyona valójában főként illegális üzleteiből származik. Jól forgatja a szavakat, de ha kell, erősebb érveket is fel tud sorakoztatni. Nem hagyja átverni magát, s ha valaki mégis megpróbál ujjat húzni vele, Zsolt nem válogat az eszközökben. Nem mindig van szerencséje.Gyengéje, hogy általában olyan nőkbe szeret igazán bele, akik kicsit inkább lenézik, mintsem tisztelettel és rajongó szeretettel vennék körül.

Csillogó sorelválasztók

 

Bokros Linda - Szabó Kitti

Linda 15 éves koráig apa nélkül nevelkedett egy olyan anya mellett, aki nemigen törődött vele, inkább maga is csak sodródott a férfiak és az alkohol bűvkörében.Linda okos, tehetséges, szorgalmas lány, aki egyre biztosabban tudja: nem akar az anyja sorsára jutni. Azt reméli, hogy ha felkutatja apját, Bartha Zsoltot, talán esélyt kap arra, hogy nyugodtan tanulhasson és felkészülhessen egy értelmes, biztonságos jövőre. Mivel azonban anyja mellett önállósághoz szokott, és ahhoz, hogy maga hoz döntéseket saját sorsáról, nehezen viseli a gyámkodást. Könnyen barátkozó, nyílt természet, aki szereti, ha a dolgok rendben zajlanak körülötte, de nem megy a szomszédba egy kis huncutságért, és néha veszélyesebb kalandokba is belerángatható.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.